Medisinsk team

Gudrun Høie

Gudrun Høie er spesialist i hjertemedisin og er medisinsk ansvarlig i Atlas. Atlas har stort fokus på helhetssituasjonen til våre utøvere, skadeoppfølging og ikke minst skadeforebygging. Vi er bevisst på vårt samfunnsansvar og tilbyr et medisinsk tilbud av høy kvalitet til idrettsutøvere på alle nivåer i samarbeid med Idrettens Helsesenter.

Vi har tett kontakt med Svein Kristiansen, Manuellterapeut og spesialist i manuellterapi. Svein er idrettsmedisinsk ansvarlig i Olympiatoppen Øst, og Manuellterapeut for MSK Klinikken og Fredrikstad Idrettsmedisin som er en del av Idrettens Helsesenters behandlernettverk.


Hva gjør du hvis du blir skadet?

Du rapporterer den inn via nettsiden eller appen som heter Idrettens Skadetelefon. Du vil da bli henvist til Svein eller en av hans kolleger Fredrikstad Idrettsmedisin og du må kun betale en egenandel på 1000 kr for fysioterapi og oppfølgingen du trenger. NB! Hvis du er over 13 år er det lisensen som er forsikringen din, så det er viktig å betale lisens! Vi krysser fingre for at så få som mulig får treffe Svein eller hans kolleger, men er skaden ute er dere i trygge hender! 

Ren utøver - Antidoping Norge

Alle idrettsutøvere over 18 år og alle landslagsutøvere over 15 år (gjelder alle de som har vært på landslagssamling eller tilsvarende) skal ta kurset Ren Utøver fra Antidoping Norge.