Atlas Camp 2021

Som tidligere vil Atlas Camp 2021 holdes i Hvalerhallen på Hvaler. I år vil campen foregå i perioden tirsdag 3. august til og med søndag 8. august.

Trenere er Gheorghe Costin Gudrun Høie. Registrering er kl 14-16:30 tirsdag 3. august. Påmeldingsfrist: 25. juli. Første mann til mølla!

Det blir 3 treningsøkter pr dag. På kveldene er det film eller aktiviteter. Nattevakter sørger for ro når alle skal sove. Det blir grillkvelder og sosialt samvær. Alle foresatte og brytevenner er hjertelig velkommen til å komme ned på dagstur. Vi anbefaler spesielt lørdag kveld, hvor det blir litt ekstra stas med foredrag og diplomutdeling.

Adressen er Rødveien 28 på Asmaløy. Følg RV 108 i 15 km etter passering av Kråkerøy kirke (via Kjøkøy, Vesterøy, Spjærøy) så kommer du til Asmaløy. Ta til venstre, det er skiltet til Hvalerhallen.

Treningskultur, gode holdninger og vennskap blir fokus. Det blir en uke med fokus på bryting og fellesskap på tvers av Norges bryteklubber. Vi ser fram til en fantastisk uke på Hvaler!

Atlas Camp 2019 FULLBOOKET!

Atlas Camp 2019 vil holdes i perioden fra og med søndag 4. august til og med lørdag 10. august, og vi har nå stoppet påmeldingen da vi er nesten 70 utøvere, samt noen lagledere og foreldre. Flyer/innbydelsen for 2019 finner du her: Atlas_camp_2019_flyer.pdf og årets program her: Treningsprogram_AtlasCamp_2019.pdf. Kontakt camp@bk-atlas.no ved spørsmål.

Trenere er Gheorghe Costin, Johanne Solstrand og Gudrun Høie. Registrering er kl 13-16 søndag 4. august.

Det blir 3 treningsøkter pr dag, se vedlagte treningsprogram. På kveldene er det film eller aktiviteter. Det er trådløst internett, men det skal ikke brukes telefon/nettbrett eller lignende når vi spiser i kantina, og så klart ikke i forbindelse med treningene. Nattevakter sørger for ro når alle skal sove. Det blir grillkvelder og diskotek/sosialt samvær. Alle foresatte og brytevenner er hjertelig velkommen til å komme ned på dagstur. Vi anbefaler spesielt fredag kveld, hvor det blir litt ekstra stas med foredrag og diplomutdeling.

Treningskultur, gode holdninger og vennskap blir fokus. Det blir en uke med fokus på bryting og fellesskap på tvers av Norges (og i år også noen av Sveriges!) bryteklubber. Vi ser fram til en fantastisk uke på Hvaler!

Atlas Camp 2019 vil holdes i perioden fra og med søndag 4. august til og med lørdag 10. august, og vi har nå stoppet påmeldingen da vi er nesten 70 utøvere, samt noen lagledere og foreldre. Flyer/innbydelsen for 2019 finner du her: Atlas_camp_2019_flyer.pdf og årets program her: Treningsprogram_AtlasCamp_2019.pdf. Kontakt camp@bk-atlas.no ved spørsmål.

Treningskultur, gode holdninger og vennskap blir fokus. Det blir en uke med fokus på bryting og fellesskap på tvers av Norges (og i år også noen av Sveriges!) bryteklubber. Vi ser fram til en fantastisk uke på Hvaler!

Se videoen for Atlas Camp 2019. Vinner alt!